Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

WWW.NEREZKLENOTY.CZ
Novákových 257/32
180 00 Praha 8
tel: 777 257 306
info(a)nerezklenoty.cz
DIČ:CZ7910308582
IČO:712 57 403

POSLEDNÍ NÁKUP

Naše super cena 199,0 Kč (8,0 EUR)
skladem
Naše super cena 70,0 Kč (2,8 EUR)
skladem
Naše super cena 219,0 Kč (8,8 EUR)
skladem

NOVINKY

arr3Výměná zbožíU nás zakoupené zboží samozřejmě VYMĚŇUJEME !!! Zakoupené zboží, které chcete vyměnit , zašlete na... arr3Garance nejnižší cenyGarance nejnižší ceny   Pokud jste na našem e-shopu vybrali produkt, o kterém víte, že ho jiný...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše super cena 189,0 Kč (7,6 EUR)
skladem
Naše super cena 250,0 Kč (10,0 EUR)
skladem
Naše super cena 489,0 Kč (19,6 EUR)
skladem

 


» Recenze Heuréka.cz

Přidáno: 22.03.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost vyřízení objednávky.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení našeho obchodu.
S pozdravem Róbert Galuščak
 

Přidáno: 21.03.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlé dodání

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení našeho obchodu.
S pozdravem Róbert Galuščak
 

Přidáno: 02.02.2018

Maja

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost doruceni

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení našeho obchodu.
S pozdravem Róbert Galuščak
 

Přidáno: 08.01.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Zboží není takové, jak vypadá na fotografiích. Objednala jsem si náramek a přišel mně takový, jaký prodávají v drogeriích za 30 korun. Náramek přitom stál i s poštovným a uložení v Zásilkovně přes 200 korun.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den děkuji za recenzi .)) Nevím co myslíte tím, že náramek nebyl takový jako na fotce a co se prodáva v drogérií za 30 kč . Náramek co jste si zakoupila u nás je z leštěné oceli a zda se dá koupit v drogérií za 30 kč tak opravdu netuším co je to za materiál.
S pozdravem Róbert Galuščak
 

Přidáno: 03.01.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Spokojenost.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení našeho obchodu.
S pozdravem Róbert Galuščak
 

Přidáno: 04.09.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

Nebyla mi zaslána celá objednávka, přesto, že jsem celou uhradila předem!!! Sice mi bylo telefonicky slíbeno navrácení peněz, ale nic se nestalo...

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý večer, děkuji za recenzi i když je tak negativní. Volal jsem Vám že mi bohužel jedna položka z Vaší objednávky chybí , že ji nemůžu najít. Omluvil jsem se a vzhledem k tomu, že Vaše objednávka za nízkou cenu kde skoro polovina částky bylo poštovné navrhl jsem Vám že Vám peníze vrátím a zbytek zboží stejně odešlu. Chyba byla na naší straně usoudil jsem že by bylo nevhodné aby jste platila poštovné za tak malou objednávku když není kompletní. Toto by nikomu jiný e-shop nikdy nenabídl a objednávku buď stornoval nebo vrátil pouze částku za chybějící položku. Já jsem Vám to odeslal zdarma. Peníze jsem Vám odeslal 1.9.2017 což byl pátek. Mělo Vám to přijít buď v pondělí nebo v úterý. Opravdu jsem neměl zájem Vás okrást a prosím zkontrolujte svůj účet v úterý zda platba již dorazila. Nakonec bych byl rád kdyby jste potom svoji recenzi změnila.
Myslím, že i z naších předchozích recenzí , které si může každý přečíst je zřejmé že nejsem podvodník a nemám zájem někoho okrádat.
Děkuji za Váš nákup.
 

Přidáno: 20.08.2017

A. Wasserbauer

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlé dodání, cenově dostupné

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení našeho obchodu.
S pozdravem Róbert Galuščak
 

Přidáno: 14.08.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Hodně rychlá doprava a velký výběr zboží

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení našeho obchodu.
S pozdravem Róbert Galuščak
 

Přidáno: 02.06.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji.

Pro:

Neuvěřitelná rychlost dodání zboží.

Proti:

Neznám.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení našeho obchodu.
S pozdravem Róbert Galuščak
 

Přidáno: 23.03.2017

pani Mahjong

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod jsem našla na internetu a líbilo se mi jeho zboží.
Zboží se mi líbilo,je neokoukané a proto jsem si ho v tomto obchodě zakoupila.
Určitě jej budu doporučovat.

Pro:

Zboží je levné.
Zboží se mi líbilo,jsou v něm novinky.

Proti:

Žádné slabiny jsem nezjistila.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení našeho obchodu.
S pozdravem Róbert Galuščak
 
Recenze Heuréka.cz

Zde vidíte naše nejnovější recenze

Kompletní přehled recenzí nájdete přímo na heuréka.cz

Klikni zde